You are here: Home - Verander Management

Verander Management

Wat is Verandermanagement?

Wikipedia verwoordt het als volgt: “Verandermanagement is een vorm van management die zich expliciet bezighoudt met veranderingen in de structuur of de werkwijze van een organisatie”.

Verandermanagement is volgens onze visie nauw verweven met natuurlijk leiderschap. Leiderschap dat er op gericht is om het beste uit mensen, processen of de organisatie te halen.

Het is een combinatie van zachte factoren als inlevend vermogen, coaching, sensititviteit. Dit gecombineerd met het halen van concrete resultaten maakt voor mij verandermanagement.

Wij kunnen u helpen bij het implementeren en begeleiden van veranderingen. Wij hebben hier een breed trackrecord voor opgebouwd, die u kunt bekijken in ons klanten portfolio. Het creëren van draagvlak en bereiken van resultaten vormen daarbij de rode draad.

Search

Vakmanschap

“ Er zijn veel mensen die kunnen zeggen dat een voetbalploeg slecht speelt - er zijn weinig mensen die kunnen zeggen waarom ze slecht speelt - en er zijn slechts een paar mensen die kunnen zeggen wat er moet gebeuren om ze beter te laten spelen.” - Johan Cruijff